WTF?!

Ez a blog azért jött létre mert:

– unatkozunk

– nincs semmi a tévébe mert vége a VV-nek.

– be akarjuk mutatni, hogy 13 éves kiskurvinák a cseten éleik a mindennapjaikat, esetleg “árulják” magukat mindenféle kihívó nevekkel, amik persze semennyire se igaz rájuk lájk”szexicica15″ és akkora, hogy nemlétezik akkora felbontású kép, amire ráférne. Persze másnak lehet ez a szexi, meg lehet, hogy az egóját olyan magasról látja minden műhold.

– jó érzés azzal a dologgal szivatni, esetleg oltani azokat az illetőket, ami a nevük, mint pl a “érezniakarlak”, hát akkor érezd ha ez a neved.

– mi kis 12éves noname senkik vagyunk, és ez a hobbink, igen.

– csetelni jó, tedd te is, úgyis megtalálunk 😀

Otherside:

Mi szépen izlésesen felmegyünk a nagyra tartott Chat.hu-ra, ahol megannyi értékes ember éli mindennapjait, és életük részévé vált a pedofilizmus és a kiveremkamba jelmondat. Mi ezzel nem érünk el semmit, ha ezzel oltogatjuk őket, de mégis rohadt vicces, mert jó érzés azokon nevetni, akik még mindezt komolyan is veszik. Képekkel illusztrálva fogjuk megmutatni Nektek, hogy milyen értelmes és magas intelligenciával megáldott emberek éldegélnek a Chat.hu-n. Pár szóban jellemezni is fogjuk a vele töltött időt, mert ugye még Chatszerelem is kialakulhat…ma már bármi lehetséges. Jó időtöltést kivánok.

htz


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük